Vakantievoordeel

Deze weken is er vakantievoordeel bij Multimate. Veel producten met heel veel voordeel. Goedkoper kan niet! Multimate helpt!

Gradena grasmaaier

GARDENA GRASMAAIER
Type Powermax 32. Geschikt voor gazons tot ca. 300m2. Met ergonomische handgrepen en een laag gewicht wordt grasmaaien een makkelijke klus. Het gemaaide gras wordt opgevangen in een 30 liter opvangbak.

99.99

69.-

Altrex telescoopladder

ALTREX TELESCOOPLADDER
Type TL Smart Up active. Professionele telescopische ladder met 11 treden. Eenvoudig in- en uit te schuiven. Makkelijk te vervoeren en op te bergen. Staat stevig en stabiel omdat deze ladder voorzien is van een stabiliteitsbalk en antislip voeten.

229.-

169.-

PHILIPS LED LICHTBRONNEN

PHILIPS LICHTBRONNEN
Je bespaart nu niet alleen geld op de aanschaf van deze lampen, maar het voordeel blijft! Wist je dat je met een LED lichtbron al snel 11,- per jaar per lamp bespaard wanneer je alle gloeilampen vervangt?
 

25% korting

KNIKARMSCHERM IBIZA

KNIKARMSCHERM IBIZA
De kap sluit altijd naadloos zodat er een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden wanneer deze niet gebruikt wordt. Ook verkrijgbaar in antraciet grijs structuurlak voor een exclusieve uitstraling. Wij monteren deze graag voor je!

Met GRATIS motor vanaf

833.-

 

Bosch accuklopboormachine

BOSCH ACCUKLOPBOORMACHINE
Type PSB 14,4 LI-2. Met 2 accu’s, een 39-delige accessoireset, een 45 minuten acculader, een powerbank en een acculamp. Met 2 snelheidsstanden en 21 koppelstanden. * Bij de machine zit een coupon met een actiecode. Deze vul je in op de Bosch site en de cashback wordt op je rekening gestort.

354.95   179.-Na cashback*

159.-

STANLEY POCKET LASERAFSTANDSMETER

STANLEY POCKET LASERAFSTANDSMETER NIEUW
Ideaal voor het snel opmeten van meubels en ruimtes. Bereik is 9 meter met een nauwkeurigheid van +/- 6 mm.

35.95

25.-

HISTOR EXTERIOR VERF

HISTOR EXTERIOR VERF
In hoog- of zijdeglans. Geschikt voor het houtwerk buiten. Duurzame verf op basis van alkydhars. Met Quick>Dry formule, na 4 uur kun je de ramen en deuren alweer sluiten. Verkrijgbaar in kant-en-klare kleuren en te mengen in iedere gewenste kleur.
 

40% korting

GARDENA DRUKSPUIT

GARDENA DRUKSPUIT
5 liter. Ideaal voor het verzorgen van de planten in je tuin. Maximaal 3 bar, voorzien  van een overdrukventiel. Met handig zichtvenster om snel te zien hoever de spuit nog gevuld is. Pompen is eenvoudig door ergonomisch D-handvat. Voorzien van een lange slang om al je planten te bereiken.

24.99

20.-

 

KÄRCHER HOGEDRUKSPUIT

KÄRCHER HOGEDRUKSPUIT
Type K3 Home & Pipe. 1.600 watt, 120 bar en een wateropbrengst van 380l/uur. Complete hogedrukreiniger, inclusief alle accessoires, een terrasreiniger en rioolreinigingsset. Instelbare waterdruk.

239.-

149.-

 

HISTOR MONODEK

HISTOR MONODEK
10 liter. Verkrijgbaar in wit, warm wit (RAL 9001) of gebroken wit (RAL 9010).
 

30.-